به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، مهندس محمد آقاجانلو در نخستین جلسه کمیته پایش شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران با بیان این مطلب گفت: اقدامات مطلوبی در این شرکت صورت گرفته اما با توجه به ظرفیت کارخانه و نیروی انسانی، انتظارات ما بیش از این است.
وی افزود: با توجه به قرار گرفتن نام شرکت زرشوران در فهرست واگذاری، تهیه اسناد فنی مناقصه این شرکت ضروری است و در عین حال، باید برنامه های توسعه ای طبق روال پیش رود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به ضرورت ارائه شفاف شاخص های توسعه ای شرکت طلای زرشوران، تصریح کرد: شاخص های مربوط به بهره وری، هزینه های تولید، سودآوری، مصرف انرژی و بررسی امکان استفاده از انرژی خورشیدی و شاخص های بازیابی (ریکاوری) باید مشخص شود تا براساس آن، نسبت به برنامه های توسعه ای اقدام کرد.
وی ادامه داد: تمرکز روی موضوع استخراج و باطله برداری، از دیگر ضرورت های مجموعه زرشوران است تا تولید در آینده با مشکل مواجه نشود.
افزایش ۱.۲ درصدی تولید طی ۸ ماهه
خدایار کریم نژاد، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این جلسه گفت: به رغم محدودیت های انرژی در ۴ ماهه گرمای سال وانجام تعمیرات در فروردین، تولید شرکت طلای زرشوران در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۲ درصد افزایش داشت.
وی افزود: امیداوریم تا پایان سال، با توجه به شعار سال، افزایش تولید شرکت مذکور به ۱۰ درصد برسد.
اقدامات صورت گرفته طی یک سال گذشته در طلای زرشوران
محمد پروین، سرپرست شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی زرشوران در این جلسه با اشاره به اقدامات این شرکت طی یک سال اخیر گفت: انجام تعمیرات اساسی پس از ۱۰ سال و پیشگیری از تعطیلی بلندمدت و خسارات سنگین به تجهیزات، پیاده سازی مدیریت مصرف و صرفه جویی اساس در مواد مصرفی خط تولید (۶۵ درصد)، از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: ارتقای سطح تعالی شرکت و دریافت جایزه بهره وری، تشکیل کمیته بودجه برای نخستین بار و مدیریت دقیق هزینه ها، تدوین برنامه ۴ ساله تولید با چشم انداز افزایش تولید به ۳ تن در سال با ارتقای تجهیزات خط تولید و نیز ساماندهی نیروی انسانی و ارتقای انگیزه کارکنان، از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
پروین با اشاره به طرح های زیرساختی در حال اجرای شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی زرشوران گفت: اجرای عملیات توسعه و مدیریت سد باطله، تکمیل محوطه سازی و فعالیت های زیربنایی، احداث ساختمان نگهبانی و دیوار پیرامونی، احداث انبار محل نگهداری مغزه ها و اجرای خط انتقال به انبارهای ناریه و مغزه، از جمله این موارد است.
وی افزود: در حوزه کارخانه، اقدامات مختلفی همچون انعقاد ۳ قرارداد با بخش خصوصی برای بررسی و تهیه اسناد «طرح احداث واحد تولید شیرآبه آهک»، «طرح توسعه واحد فیلتراسیون» و «خرید ۲ دستگاه سرند تر برای واحدهای لیپینگ و الوشن»، راه اندازی سرند سایزینگ برای بهینه سازی مکانیزم تزریق کربن فعال و اکسیداسیون و نیز تامین ۱۲ دستگاه الکتروگیربکس از تولیدات داخلی برای واحد لیپینگ و اکسیداسیون انجام شد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست