به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، مجید وفاییفرد مجری طرح ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) عصر امروز در مراسم اختتامیه «مینوکمپ» با تشریح فعالیتهای این مرکز عنوان کرد: ایمینو به عنوان تسهیلگر ایده های نو در بخش معدن تلاش میکند مانند یک تنظیم کننده (رگولاتوری) ایفای نقش کند تا بازیگران زیست بوم نوآوری و فناوری عرصه معدن و صنایع معدنی به هم نزدیک شوند.
او در ادامه به برنامههای ایمینو برای ارتقای سطح بلوغ فناوری ایدههای استارتاپی پرداخت و برگزاری رویدادهایی مانند مینوکمپ را آغاز راه یک کسب و کار نوآورانه دانست.
اثرگذاری مینوکمپ در ترویج نوآوری دانشگاهیان
حامد ملاداودی، رئیس دانشکده معدن دانشگاه امیرکبیر در این مراسم، به ظرفیتهای نسل جدید دانشگاهی در عرصه نوآوری پرداخت و برگزاری رویداد مینوکمپ را در ارتقای توانمندیها و ترویج نوآوری میان دانشگاهیان اثرگذار عنوان کرد.
کمک هزینه پژوهشی ۲۵ میلیارد ریالی برای ۲ نوآور
از میان ۷ تیم، ۲ تیم ایدهپرداز -که برای چالشها راه حل نوآورانه شناسایی کردند-، امتیاز بالاتری کسب کرده و موفق به دریافت ۲۵ میلیارد ریال گرنت پژوهشی (کمک هزینه پژوهشی) شدند. ایده این ۲ تیم متمرکز در مطالعه پژوهشی و امکانسنجی «فرآوری سنگآهن کم عیار هماتیت و سیدریت و فرآوری خشک سنگآهن» و «مطالعات پژوهشی برای استحصال طلا از باطله معدن مجتمع طلای زرشوران حاوی طلا با عیار ۰.۳ تا ۱» عنوان شد.
بنا به این گزارش، رویداد مینوکمپ با تلاش «ایمینو» و با همکاری «دانشگاه امیرکبیر»، طی سه روز با هدف آموزش فشرده زیست بوم نوآوری در بخش معدن و صنایع معدنی و ارائه کارگاههای آموزشی مهارتمحور برگزار شد. در این رویداد دانشجویان رشتههای مهندسی معدن، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی شیمی و سایر رشتههای مرتبط میتوانند در مسابقه شرکت کردند.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست