حسن نوری مدیر توسعه شرکت در این باره گفت: پس از اتمام ممیزی استاندارد انطباق معیار مصرف انرژی و وفق گزارش نهایی سرممیز انرژی ، واحد توسعه شرکت به نمایندگی از مجموعه، موفق به اخذ گواهی انطباق معیار انرژی (INSO ۹۶۵۳) شد. نوری افزود: با پیادهسازی این گواهی، ضمن جلوگیری از اعمال جریمه (افزایش بهای برق، گاز و فرآوردههای نفتی ) و اجرای مفاد آییننامه اجرای قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی، انتشار گازهای گلخانهای (GHG) نیز در فرآیندهای تولیدی کاهش مییابد.
به گزارش دنیای معدن، وی با بیان اینکه پیادهسازی دستورالعملهای INSO ۹۶۵۳ مطابق سیستم مدیریت انرژی مطابق با ISO ۵۰۰۰۱، بخشی از استراتژی جامع شرکت برای رسیدن به بالاترین سطح بهرهوری و مسوولیتپذیری اجتماعی است. ادامه داد: هدف ما از اجرای این استانداردها، حرکت به سمت تولید پاک و بهینهسازی مصرف انرژی است که مقرر شده به صورت ماهانه ابلاغ و مورد پایش و ارزیابی قرار گیرد. نوری در خاتمه افزود: اجرای این دستورالعملها نهتنها موجب کاهش هزینهها و بهبود بهرهوری میشود، بلکه نشانهای از تعهد شرکت اپال پارسیان به رعایت استانداردهای بینالمللی و مسوولیتپذیری در قبال جامعه است.
اُپال بازوی قوی در جهت تامین پایدار فولاد مبارکه
مصطفی عطاییپور در خصوص خرید شرکت صنایع معدنی «کانیسازان کیمیا» توسط فولاد مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین شرکت فولادساز ایران از مجموعههای مختلفی همچون گندلهسازی، خطوط احیا، فولادسازی، نورد گرم، نورد سرد، ورق گالوانیزه، ورق قلعاندود و ورق رنگی تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه هر یک از این بخشها در بیرون از کارخانه فولاد مبارکه به عنوان یک مجموعه بزرگ تلقی میشود، افزود: در جهت تداوم توسعه و ایجاد هماهنگی بین خطوط که هر کدام باید خوراک بعدی را ایجاد کند، ضروری است که ساز وکارهایی در راستای جلوگیری از توقف خط تولید دیده شود.
معاون خرید فولاد مبارکه با بیان اینکه یکی از وظایفی که این معاونت بر عهده دارد خرید همه قطعات یدکی، تجهیزات و به ویژه مواد اولیه خطوط تولید است، گفت: تاکنون به رغم تحریمهای سختی که برای فولاد مبارکه در نظر گرفته شده با همت همکاران و فضل الهی هیچگونه توقفی در خطوط تولید ایجاد نشده است.
وی اضافه کرد: فولاد مبارکه همواره در زمینه تامین مواد اولیه دغدغه داشت و دچار مشکل بود، حتی زمانی خامفروشی زیاد شده بود و امروز نیز اکثر تولیدکنندگان مواد اولیه به سمت ساخت کارخانههای فولادسازی رفتهاند و توازن این ماده حیاتی برای فولاد مبارکه دچار دگرگونی شد، بر این اساس این شرکت طی سالهای گذشته به ویژه طی ۳سال اخیر به فکر تامین پایدار مواد اولیه خود بود که با خرید معادنی در اصفهان و یزد تاحدودی این هدف را اجرایی کرد.
عطایی پور ادامه داد: اما برای تامین پایدار و تداوم تولید فولاد مبارکه و با توجه به اینکه این شرکت به یک هلدینگ تبدیل شده، نیاز است در زمینه تامین مواد اولیه و به ویژه تامین آن دقت بیشتری داشته باشد. بر این اساس در جلسات مختلفی خرید شرکت صنایع معدنی کانیسازان کیمیا مطرح شد، البته در این بین باید یادآور شوم که در گذشته تنها دغدغه فولاد مبارکه تامین مواد اولیه بود اما طی سالهای اخیر تامین برق، گاز و آب نیز به این دغدغه اضافه شد اما فولاد مبارکه با راهاندازی نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی و ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی و همچنین انجام مطالعات در میادین گازی و همکاری در پروژه انتقال آب این چالشها را نیز تاحدودی برطرف کرد.
وی گفت: خرید اُپال بازوی بسیار قوی در جهت تامین پایدار فولاد مبارکه است که بتوانیم به راحتی مواد اولیه را در راستای افزایش تولید داشته باشیم. معاون خرید فولاد مبارکه با بیان اینکه اُپال در حال حاضر تولید ۲.۶میلیون تنی کنسانتره و ۵ میلیون تنی گندله را دارد، گفت: در طرح توسعه تولید کنسانتره را به ۵ میلیون تن افزایش خواهد داد و در بخش کنسانتره نیز تامین خواهیم شد و این مجموعه میتواند نه تنها شرکت فولاد مبارکه بلکه این هلدینگ را از لحاظ کسری گندله و کنسانتره پوشش دهد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست