به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، مهندس سهیلا نیلویل خاطرنشان کرد: خانم سمیه سامانی کارشناس گروه آزمایشگاههای تجزیه شیمیائی دفتر امور آزمایشگاهها و خدمات فنی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به عنوان نماینده این سازمان از میان بیش از ۶ هزار کارشناس آزمایشگاهی به عنوان یکی از ۲۲ کارشناس منتخب شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی کشور برگزیده شد.
وی افزود: این ارزیابی براساس شاخصهایی چون کارکرد و درآمدزایی، مشتریمداری، مهارت در ارائه خدمات آزمایشگاهی، چگونگی عملکرد سازمانی کارشناس در آزمایشگاه و فعالیت شبکهای صورت گرفته است.
مدیرکل دفتر امور آزمایشگاهها و خدمات فنی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور ضمن ابراز امیدواری از اینکه این انتخاب موجب تشویق سایر کارشناسان و دانشجویان جوان به پیگیری و پیشرفت در این حوزهها شود، گفت: این انتخاب تأکیدی بر تلاشهای مستمر و تخصصی کارشناسان ایرانی در زمینههای علومزمین و فناوریهای نوین بویژه در سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور است.
شایان ذکر است، خانم سمیه حنیفهسامانی دانشآموخته کارشناسیارشد شیمی معدنی از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را در بخش شیمیتر آزمایشگاه سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور آغاز کرد و سپس در بخش آنالیز این آزمایشگاه با دستگاهICP-OES مشغول به کار شد و همکاری در آزمونهای استقرار و اخذ گواهینامه ۱۷۰۲۵ISO و همچنین همکاری در توسعه روش آنالیز ICP-MS را در کارنامه خود دارد و همچنین بر اساس شاخصهای ارزیابی کارشناسان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی (درآمدزایی، مشتریمداری، مهارت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و چگونگی عملکرد سازمانی) به عنوان کارشناس منتخب سال۱۴۰۲ معرفی شد.
گفتنی است؛ دستگاه ICP-OES از جمله دستگاههای نشری آنالیز عنصری است که برای اندازهگیری ۳۸عنصر) Major و (Traceمورد استفاده قرار میگیرد.
بنا به این گزارش، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با هدف هدایت، حمایت و ارتقای توانمندی کارشناسان و متخصصان، افزایش بهرهوری و ایجاد انگیزه و رقابت سالم، هر ساله اقدام به ارزیابی و رتبهبندی کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی میکند و کارشناسان مراکز آزمایشگاهی نقش موثری در افزایش دقت نتایج آزمونها و بهبود کیفیت و کارآمدی پژوهشها ایفا میکنند.
گفتنی است، در مردادماه سال ۱۴۰۳ نیز آزمایشگاه سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشوردر دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی ریاستجمهوری در بین ۶۵۳ مرکز آزمایشگاهی بررسی شده، رتبه سیزدهم را به دست آورد که نسبت به سال قبل، ۱۶ پله پیشرفت داشته است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست