يکشنبه 4 آذر 1403 شمسی /11/24/2024 7:28:07 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:74496
  • زمان انتشار:سه شنبه 9 مرداد 1403-11:16
  • کاربر:
برای اولین بار در کشور؛

رییس بخش تعمیرات فیلد واحد تولید شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران گفت:برای اولین بار در مجموعه شمش آلومینای ایران روش جدید تعمیر جوشکاری در شرایط میدان مغناطیسی بر روی قطعات دیگ احیاء به صورت علمی و تجربی با بهره گیری از توان بالا و مهارت جوشکاران این مجموعه انجام شد.
تعمیر جوشکاری آلومینیوم در شرایط میدان مغناطیسی در شرکت آلومینای ایران انجام شد

به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت آلومینای ایران؛ مهندس محمد دوستی  یکی از محدودیت های اصلی تعمیرات در سالن احیاء تولید آلومینیوم را فرآیند جوشکاری عنوان کرد و افزود: در مواقع ایجاد آسیب در تجهیزات دیگ احیا در روند تولید که ناشی از جرقه شدید بین رینگ باس و راد آند است، در این قسمت نیاز اساسی به تعمیرات سریع و بدون قطع جریان برق سالن احیا احساس میگردد.

وی اظهارداشت:با توجه به شرایط به وجود آمده در این زمینه تیم جوشکاری مستقر در کارگاه تعمیرات شمش آلومینیوم، جهت تعمیر و طی بازدید از قسمت آسیب دیده روشهای مختلفی را جهت تعمیر بررسی کردند.

رییس تعمیرات فیلد واحد تولید شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران افزود: در این قسمت میدان مغناطیسی بسیار قوی بیش از ۲۰۰ کیلو آمپر جریان دارد و عملا جوشکاری در این قسمت امکانپذیر نیست و سبب بروز مشکلات و عدم کیفیت مناسب در جوش شده و حوضچه مذاب را دچار تلاطم می کند.

وی اضافه کرد: همچنین دستگاه های جوشکاری خاص آلومینیوم را نیز نمی توان با توجه به حساسیت بردهای الکترونیک موجود در آنها به دیگ نزدیک کرد و همچنین جوشکاری در چنین شرایطی به دلیل اثر گذاری بر دستگاه جوشکاری و همچنین قوس جوش، دارای محدودیت و مشکلاتی می شود.

وی اظهارداشت: در این راستا با اعمال اصلاحات بر روی دستگاه ها و روش های جدید برای اولین بار در کشور امکان جوشکاری در این شرایط با توان مهندسین این واحد انجام شد.

 سرپرست کارگاه تعمیرات شمش شرکت آلومینای ایران نیز از مزیت های این روش را جوشکاری در حین روند تولید و بدون متوقف شدن تولید دانست .

مهندس احمد محمودزاده افزود: این دستاورد در سایر صنایع و شرکت های آلومینیوم کشور نیز قابل استفاده است به طوری که صنایعی نظیر مجموعه صنعتی اراک و سالکو از این دستاورد ابراز خرسندی و استقبال کردند.

وی وجود نیرو و پرسنل متخصص و وجود تجهیزات و سیستم های به روز را برای اجرای پروژه هایی این چنین و کسب موفقیت های بیشتر تاثیرگذار دانست و افزود: در موارد بسیاری پرسنل این مجموعه تجهیزات مورد نیاز را با تکیه بر توان نیروهای مجموعه تهیه و می سازند.

محمودزاده تعامل و ارتباط موثر با شرکت های دانش بنیان و سازنده تجهیزات را مورد توجه قرار داد و گفت: متخصصین ما می توانند، دانش فنی برای تولید تجهیزات برحسب نیاز را به شرکتهای تولید بدهند که در این صورت این شرکت ها می توانند با تولید متنوع، بازار هدف متنوعی را داشته باشند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین