به گزارش بیرونیت، پروژه تولید ۵۰۰ هزارتن پودر آلومینا به روش سینتر حاصل یک تلاش و تعامل و همکاری در سطح ملی با شرکت آلومینای است و چشم انداز این شرکت در سال ۱۴۱۰ تولید ۷۵۰ هزار تن پودر آلومینا است.
در بنگاههای کشور ۲ گروه وجود دارد که شامل نخبگان ابزاری (تصمیمگیرنده) و نخبگان فکری (پیشنهاددهنده) هستند که بهرهوری در یک بنگاه در صورتی ایجاد میشود که نخبگان ابزاری به نخبگان فکری توجه داشته باشند.
بهرهوری اتفاقی نیست و حاصل یک تعامل گسترده در سطح نخبگان موجود در یک بنگاه است.
دستاوردهای کلیدی شرکت آلومینای ایران شامل؛ کسب دانش فنی تولید با بوکسیت مدول ۳.۷، دستیابی به منابع قابل اتکای بوکسیت، بهرهبرداری از طرح واسط سنگین، بهرهبرداری از فیلترپرسهای گل قرمز، بهرهبرداری از طرح تولید هیدرات ویژه، کسب تندیس برنزین جایزه بهرهوری در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، کسب رتبه در چهارمین جشنواره ایدههای ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین) میباشد.
از اقدامات شرکت آلومینای ایران توازن در خط تولید و شناسایی ذخایر جدید به جهت دستیابی رشد بهرهوری است.
شرکت آلومینای ایران در حوزه مسئولیتپذیری یک شرکت برگزیده است. پروژه توسعه بند تغذیهای خاکی، تفاهمنامه با سازمان محیطزیست، تفاهمنامه با سازمان منابع طبیعی، احیاء و بازسازی معادن، آغاز طرح توسعه سد باطله گل قرمز پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان حفاظت محیط زیست، ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی معادن بوکسیت شرکت آلومینای ایران از جمله اقدامات این شرکت در حوزه مسئولیتپذیری و صیانت از محیطزیست است.
کاهش کیفیت بوکسیت، تامین آب، محدویت مصرف و تعرفه گاز، محدودیت مصرف و تعرفه برق و کمبود نیروی انسانی از جمله چالشهایی موجود در شرکت آلومینای ایران است.
سرمایهگذاری ۲۰ همت جهت انجام طرحهای توسعه ای در شرکت آلومینای ایران برای سالهای آینده برنامهریزی شده است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست