دوشنبه 5 آذر 1403 شمسی /11/25/2024 1:52:22 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:7038
  • زمان انتشار:يکشنبه 1 دی 1398-16:58
  • کاربر:
رییس کل دادگستری استان مرکزی:

رییس کل دادگستری استان مرکزی بر لزوم بریده شدن پای دلالان از صنعت سنگ تاکید کرد.
پای دلالان از صنعت سنگ بریده شود/واگذاری عادی معادن معضل آفرین شده

به گزارش معدن‌نامه، حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی صبح امروز یکشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری کل استان مرکزی که با موضوع بررسی مشکلات واحدهای تولیدی دلیجان در این شهرستان برگزار شد، با اشاره به مشکلات موجود در حوزه صنعت سنگ بیان کرد: بزرگترین بدهکاران ما فعالان حوزه معادن سنگ هستند. باید مشکل دلالی در این صنعت را از بین برد، چراکه معضل درست کرده است.

وی با تاکید بر اینکه پای دلالان باید از صنعت سنگ بریده شود، تصریح کرد: اگر این پا بریده شود مشکلات معدن‌داران و شرکت‌های فعال در این حوزه حل می‌شود.

عبداللهی گفت: تولید و کار جهاد واقعی در کشور است و همانطور که از جهادگر باید حمایت کرد و ابزار جهاد را برای او فراهم کرد، باید مزاحمت‌های ناشی از کار او نیز برطرف شود. باید با معارضین مردمی در حوزه معدن کنار بیاییم و هر معدنی که معارض دارد باید برطرف شود، نمی‌توان قانون گذاشت و پروانه صادر کرد و امور کشانی که پروانه گرفته اند را پیگیری نکرد.

وی بر توجه به اهلیت در واگذاری معادن تاکید کرد و معاملات و واگذاری عادی معادن را یکی از معضلات اصلی پرونده‌های قضایی دانست و گفت: اسناد عادی رسیمت ندارند، واگذاری پروانه معادن باید به صورت قانونی و رسمی انجام شود و نقل و انتقالات رسمی باشند تا دولت بداند با چه کسانی طرف است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر اینکه فرار مالیاتی جرم است و باید با آن برخورد شود و در کنار آن باید عدالت مالیاتی اجرایی شود، افزود: هیات های مالیاتی مکلف به رعایت عدالت مالیاتی هستند.

وی با بیان اینکه کسی حق توقیف ماشین‌آلات خط تولید و مواد اولیه معادن را ندارد، افزود: درخصوص هر اختلاف کارگری باید به شوراهای حل اختلاف مراجعه شود. در این رابطه شورای تخصصی وارد کار می‌شود تا اختلافات به سرعت رفع شود و می‌توان اتاق داوری را نیز در شهرستان راه‌اندازی کرد.

عبداللهی در خصوص الزامات زیست‌ محیطی که واحدهای تولیدی باید رعایت کنند، با بیان اینکه همه در قبال آب، خاک و هوا مسئولیت داریم تصریح کرد: ناپسند است که ایزوگام در استان تولید و صادر شود ولی به دلیل نداشتن استاندارد لازم برگشت داده شود. آینده دلیجان را نباید تیره و تار دید، باید استانداردسازی لازم و فیلتراسیون صنایع و واحدهای تولیدی انجام شود.

به گزارش ایسنا؛ در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی نیز با اشاره به مجتمع‌های صنعتی دلیجان افزود: وضعیت این مجتمع‌ها از حیث مدیریتی و تعیین الگو در حال بررسی است.

سعید فرخی تصریح کرد: به لحاظ کلی علیرغم همه سختی‌ها شرایط خوبی در استان حاکم است. البته چندین واحد مشکل دار در استان وجود دارد، اما شمار واحدهای دارای مشکل کم شده است به طوری که در انتهای آبانماه سال 97 حدود 80 واحد تولیدی دارای حقوق معوقه بوده اند که در انتهای آبانماه 98 این رقم به 39 واحد کاهش یافته است.

وی افزود: سعی ما هماهنگی بین همه دستگاه‌های اجرایی است تا به رونق تولید دست یابیم و هر چه هماهنگی و تعامل همه قوا بیشتر باشد مشکلات امر تولید به صورت چند وجهی حل می‌شود.

منبع: ایسنا



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین