يکشنبه 4 آذر 1403 شمسی /11/24/2024 2:35:49 AM

بررسی اطلاعات و نمودارهای منتشر شده در مراجع تحلیلی بازار فولاد همچون چیلان می توان دریافت که بازار داخلی و صادراتی میلگرد به طور همزمان در رکود قرار گرفته که به معنای واردآمدن فشار مضاعف به نوردکاران است.
چاره‌جویی برای رکود بازارهای داخلی و صادراتی میلگرد

این در شرایطی است که بر اساس اطلاعات کتاب سال فولاد ایران، فقط ۳۶ درصد از ظرفیت میلگرد کشور فعال است و در صورت وجود تقاضا، امکان فعال شدن ظرفیت های خالی وجود دارد.

حمیدرضا طاهری زاده، عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران

به گزارش بیرونیت به نقل از چیلان، بررسی اطلاعات و نمودارهای منتشر شده در مراجع تحلیلی بازار فولاد همچون چیلان می توان دریافت که بازار داخلی و صادراتی میلگرد به طور همزمان در رکود قرار گرفته که به معنای واردآمدن فشار مضاعف به نوردکاران است. این در شرایطی است که بر اساس اطلاعات کتاب سال فولاد ایران، فقط ۳۶ درصد از ظرفیت میلگرد کشور فعال است و در صورت وجود تقاضا، امکان فعال شدن ظرفیت های خالی وجود دارد.

 تداوم رکود در بازار داخلی میلگرد

نسبت حجم معامله به عرضه میلگرد در بورس کالا که شاخص مهمی برای اطلاع از رونق یا رکود در بازار است، در نیمه اول امسال روند نزولی را طی کرده و با ثبت عدد ۱۳ درصد به بدترین وضعیت خود رسیده است. این نکته را هم باید مدنظر داشت که بخشی از همین معاملات اندک هم مربوط به عرضه های اعتباری شرکت‌های دولتی است!



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین