به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، تحلیلگران جفریز به رهبری کریستوفر لافمینا در یادداشتی عنوان کردهاند که چین با کاهش جمعیت و چالشهای ژئوپولیتیکی مواجه است و در نتیجه این چالشها تقاضای بلند مدت فلزات از این پس تحت سلطه ایالات متحده و اروپا خواهد بود.
این تحلیلگران معتقدند: به احتمال زیاد، چین در دهه آینده یک باد مخالف در این مسیر خواهد تا تعیین کننده تقاضا». به گفته آنها، ابرچرخه چین که توسط شهرنشینی و صنعتی شدن هدایت میشود، به پایان رسیده و چرخه انتقال انرژی و کربن زدایی به تازگی آغاز شده است.
بزرگترین اقتصاد آسیا در دو تا سه دهه گذشته به عنوان یک پشتیبان حیاتی برای بازارهای فلزات بوده است، چرا که این کشور در ساخت زیرساختهای بیسابقه پیشرو بوده است. با این حال، بهبود سریع چین پس از شیوع ویروس نشان میدهد که ممکن است با انتقال به یک اقتصاد خدمات محورتر، فاقد اسب بخار مورد نیاز برای افزایش تقاضای جهانی باشد.
این پویایی در سال جاری در بازارها منعکس شده به طوری که بیشتر فلزات حتی پس از اینکه پکن سیاست کووید صفر خود را در پایان سال گذشته کنار گذاشت، سقوط کردند.
قیمت سنگ آهن در معاملات روز گذشته ۰.۷ درصد کاهش یافت و در معاملات سنگاپور به قیمت ۱۱۰.۸۵ دلار معامله شد و ۲.۳ درصد در هفته کاهش یافت. با کمرنگ شدن خوشبینیها نسبت به بهبود اقتصادی چین، بخش اصلی فولادسازی اکنون تمام دستاوردهای خود را نسبت به اوایل سال از دست داده و در موقعیت و شرایطی کاملا متفاوت قرار گرفته است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست