به گزارش معدن نامه، علاءالدین میرمحمدصادقی گفت: متاسفانه در حال حاضر شاهد آن هستیم که در جریان های سیاسی و احزاب فعال معمولا نسبت به بخش معدن به ویژه معادن کوچک و متوسط کم لطفی شده و این بخش همواره با مشکلات زیادی برای توسعه خود روبروست.
رئیس هیات امنای خانه معدن ایران گفت: به طور جدی از جریان های سیاسی و احزاب مختلف می خواهیم در عین حال که برنامه های خود را برای شاخص های کلان اقتصادی عنوان می کنند به طور مشخص بگویند که چه برنامه ای برای توسعه بخش معدن و بکارگیری توان بخش خصوصی دارند؟
او گفت: سوال های زیادی در رابطه با معادن و نگاه مدیران اجرایی کشور به این بخش مطرح است و ما خواهان آن هستیم که کمیته اقتصادی احزاب و جریان های اقتصادی کشور اعلام کنند که مثلا برای جذب سرمایه گذاری های خارجی و حمایت از بین المللی شدن شرکت های معدنی و ورود بزرگان معدنی دنیا به ایران چه برنامه ای دارند؟
میرمحمدصادقی افزود: پرسش دیگر اینکه به منظور ایجاد تعامل میان محیط زیست و ترویج معدنکاری سبز و بهره برداری منطقی از معادن بدون مزاحمت های نهادی و اجتماعی چه تمهیداتی را اندیشیده اند؟
او گفت: بهتر است به این پرسش نیز پاسخ دهند که چه راه حلی برای ورود تکنولوژهای نوین معدنی به کشور دارند تا مواد معدنی با ارزش افزوده بالاتری به فروش برسند؟ آیا نگاه آنان سرکوب حضور مواد معدنی ایران به بهانه خام فروشی در بازارهای جهانی است یا اینکه این بخش را با توجه به واقعیت های اقتصادی کشور مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند؟
میرمحمدصادقی گفت: خانه معدن ایران به عنوان بزرگترین تشکل سراسری بخش معدن این آمادگی را دارد تا اطلاعات خود در خصوص این بخش را در اختیار جریان های سیاسی و احزاب قرار دهد تا آنان تحلیل بهتری در خصوص معادن ارائه دهند.
او افزود: بهتر است که دولت دوازدهم نسبت به توسعه بخش معدن و ترویج معدنکاری سبز همت گمارده و بخش معدن کشور را به عنوان یکی از پیشران های رشد مورد توجه قرار دهد و از توان تشکل ها در این رابطه بهره جوید.
مطالب مرتبط