شنبه 3 آذر 1403 شمسی /11/23/2024 9:28:48 PM
نابغه‌های معدنی دنیا روش‌های نوین معدنکاری را معرفی می‌کنند

در بیست و ششمین سمپوزیم بین المللی MPES 2017 سوئد پروفسور مرتضی اصانلو از ایران سخنرانی خواهد کرد. این سمپوزیم با محوریت روش‌های بهره برداری و نگهداری از تجهیزات معدنی در لولئو سوئد، در تاریخ 29 تا 31 آگوست 2017 با حضور بزرگان معادن دنیا برگزار می شود.
گردهمایی بزرگان معدنی در سوئد/ حضور پروفسور اصانلو در سمپوزیم MPES 2017

به گزارش معدن‌ نامه، بیست و ششمین سمپوزیم بین المللی MPES 2017 با محوریت روش‌های بهره برداری و نگهداری از تجهیزات معدنی با هدف تکامل و توسعه روش‌های نوین بهره‌برداری در معادن 7 تا 9 شهریورماه امسال برگزار می‌شود تا متخصصان و کارشناسان معدنی یک پلت فرم عالی برای صنایع معدنی ارائه کنند. برای تهیه این پلت فرم از نظرات دانشگاهیان و نابغه‌های بخش معدن کشورهای مختلف استفاده می شود و کارشناسان در این سمپوزیوم بین‌المللی دانش، ایده‌ها و راه حل های مربوط  به معدنکاری خود را به اشتراک می‌گذارند.

MPES در واقع انجمنی برای بررسی و تبادل اطلاعات در مورد فناوری های جدید و نوظهور در زمینه مهندسی معدن و انتخاب تجهیزات در صنایع معدنی است. این سمپوزیوم بیشتر جنبه های مربوط به معادن سطح و زیرزمینی را پوشش می دهد و مسائل و چالش های مرتبط با روش‌های استخراج، انتخاب تجهیزات، بهره برداری و نگهداری از تجهیزات معدن و محیط معدن و غیره را رصد می‌کند. همواره کمیته بین المللی سمپوزیوم  دانشگاه مهندسی لولئو سوئد برای مباحث مربوط به روش‌های بهره‌برداری، تعمیر و نگهداری تجهیزات معدنکاری و مکانیک سنگ از اساتید دانشگاهی برتر دعوت می‌کند.

بر اساس این گزارش، یکی از سخنرانان کلیدی این سمپوزیوم پروفسور مرتضی اصانلو استاد تمام دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که قرار است همکاری‌های معدنی ایران و دنیا را تا سال 2037 بررسی کند. مرتضی اصانلو در سال 1982 در دانشگاه مهندسی معدن دانشگاه اوکلاهما در شهر نورمن امریکا مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی زمین شناسی اخذ کرد. او به عنوان استاد برجسته مهندسی معدن توسط کمیته MPES، CAMI و SWEMP بنف کانادا در سال 2009 به رسمیت شناخته شده است. اصانلو علاوه بر کارشناسی پروژه‌های بسیار فارغ‌التحصیلان بسیاری را در رشته مهندسی معدن هدایت و نظارت کرده است. پروفسور اصانلو حدود 250 مقاله در مجلات، سمپوزیوم ها و کنفرانس های بین المللی منتشر کرده است همچنین او چندین سخنرانی مهم در ایران و سراسر جهان داشته است. او همچنین چندین کتاب از قبیل بازسازی معادن، عیار حد و نقش آن در طراحی معدن، روش‌های حفاری، روش‌های استخراج معادن سطحی، باطله های معدن و ... به زبان فارسی نوشته است. کتاب روشهای استخراج معادن سطحی به قلم وی 3 بار جایزه گرفته است و او در هیات تحریریه چندین مجله بین‌المللی و همچنین عضو کمیته علمی چندین سمپوزیوم یا کنفرانس های بین المللی نیز محسوب می‌شود.

 از دیگر سخنرانان این سمپوزیوم جان مسترم مدیرعامل LKAB سوئد است که ابعاد تغییر جهت در بازار مواد معدنی را بررسی می‌کند. LKAB گروه معدنی بین المللی است که در زمینه تولید مواد معدنی با تکنولوژی بالا متمرکز است. او معتقد است پایداری در بازار برای کسب و کار در بخش معدن فاکتور مهمی بشمار می‌رود.  سخنران دیگر Jesus Retuerto Espiritu است که مدیرعامل کارخانه استخراج معدنی اطلس کوپکو سوئد است و در سمپوزیوم قرار است در خصوص استانداردسازی و بهترین روشها در عملیات کارگاه‌های معدنی صحبت کند. او دانش آموخته مهندسی مکانیک از دانشگاه ملی مهندسی، پرو است و 30 سال تجربه در مدیریت تعمیر و نگهداری تجهیزات معدنی دارد.

پروفسور لنا آبراهامسون استاد دانشگاه تکنولوژی لولئو سوئد سخنران دیگر سمپوزیم بین المللی MPES 2017 است که در زمینه محیط کسب و کار جذاب و پایدار در بخش معدن مباحثی مطرح خواهد کرد. آبراهامسون استاد ریاست علوم انسانی در دانشگاه لولئو است. تحقیقات او در زمینه تحولات بخش تولید، بهداشت و ایمنی و مسائل جنسیتی در شرکت های صنعتی است. او امروزه در چندین پروژه معدنکاری و توسعه پایدار فعال است. او همچنین عضو شورای مشورتی اداره کار محیط زیست سوئد است. سخنران دیگر پروفسور کوتبرت موسینوینی رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه ویتواتزرند آفریقای جنوبی است که درباره برنامه ریزی در بخش معدن وعوامل کاهش بهره‌وری معدنکاری صحبت خواهد کرد. زمینه‌های تمرکز او بهینه‌سازی و برنامه‌ریزی در معادن و ارزیابی مالی صنایع معدنی است.

سخنران دیگر استفان سندسترم مدیر شرکت تکنولوژی معدنی Boliden AB  است که مسوول فعالیت‌های تحقیق و توسعه ای کسب و کار در معادن بولیدن سوئد است. پروفسور سوقومار باندپاداهی سخنران دیگر است که مدیر مرکز تحقیقات معدنکاری و محیط زیست در دانشگاه پلی تکنیک مراکش آفریقاست. او در این سمپوزیوم درباره توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی شرکت‌های معدنی به عنوان یک پارادایم جدید در برنامه ریزی معدنی صحبت می کند. پروفسور ارلینگ نوردلند استاد مهندسی معدن و سنگ دانشگاه تکنولوژی لولئو سوئد نیز در این همایش سخنرانی خواهد کرد و درباره استخراج سنگ از معادن عمیق اظهار نظر خواهد کرد. او دارای 30 سال تجربه تحقیقاتی در زمینه مکانیک سنگ است. پروفسور ژنکی هو از موسسه مرمت زمین و بازسازی محیط زیست و دانشگاه علم و صنعت چین نیز در این سمپوزیوم حضور خواهد داشت و در خصوص نوآوری های بخش معدن و احیای معادن زغالسنگ زیرزمینی در چین صحبت خواهد کرد. او به دلیل پژوهشی در این زمینه در سال‌ 2009 از انجمن ASMR (انجمن آمریکایی معدنی) جایزه دریافت کرده است.

بنا بر این گزارش، پروفسور گوردپ سینگ از گروه علوم و مهندسی محیط زیست موسسه فناوری هند (ISM) سخنران دیگر سمپوزیوم است که در خصوص توسعه معادن  و مطالعه موردی منطقه معدنی گوا سخنرانی خواهد کرد. او در این سمپوزیوم با تجربه 23 ساله دانشگاهی خود قرار است نتایج پژوهش‌های بسیار خود را در ابعاد زیست محیطی و آموزشی بخش معدن را با دیگر بزرگان معادن دنیا به اشتراک بگذارد. سخنران دیگر پروفسور دیگو گالار از موسسه کسب و کار  Tecnalia اسپانیاست که عنوان سخنرانی او روش‌های جدید معدنکاری است. پروفسور گالار در زمینه نظارت بر عملیات معدنکاری، تعمیر و نگهداری تجهیزات معدنی دانشگاه لولئ فعال است و تجربیاتی در زمینه حمل و نقل معادن دارد.

بر اساس این گزارش، رئیس کمیته فنی اجرایی سمپوزیم MPES 2017 پروفسور بهزاد کردی، رئیس کمیته سازماندهی پروفسور جنی گربرگ و رئیس کمیته اجرایی الکساندرا لود سیپولا است. محورهای سخنرانی این سمپوزیوم در خصوص مطالعات امکان سنجی اقتصادی و فنی، برآورد ذخایر، مطالعات موردی توسعه معدن،  طراحی، برنامه ریزی و بهینه سازی معادن سطحی و زیرزمینی ( انتقال از سطح به معدن زیرزمینی)، حفاری، انفجار، تونل زنی و مهندسی عمران، تجهیزات بارگیری مواد جدید و نوآورانه، انتخاب تجهیزات معدن، اتوماسیون معدن و فناوری اطلاعات، اینترنت صنعتی، تعمیر و نگهداری و مدیریت تولید برای معادن، بهداشت، ایمنی و محیط زیست، مکانیک سنگ و کاربرد ژئوتکنیکی، تحقیق و توسعه برای بهبود سلامت، ایمنی و بهره وری در معادن، مسائل محیط زیست در معدن سطحی و زیرزمینی فلزات، زغال سنگ، اورانیوم، صنعتی مواد معدنی، کنترل فاضلاب از مواد معدنی، متالورژی و شیمیایی، قابلیت اطمینان از ساختارهای محفظه زباله، فرآوری مواد معدنی، بازیافت، دفع و سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) و سنجش از دور خواهد بود. مقالات ارائه شده در این خصوص مورد بررسی قرار می‌گیرند و شرکت‌های معدنی و دانشگاهیان بخش معدن استفاده خواهند کرد. 



نمایش ساده


مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین