<div >هر کدام از رشتههای مختلف هنر نیز از جمله هنرهای تجسمی (عکاسی، چاپ، نقاشی، طراحی و تندیسگری)، نمایشی (تئاتر)، موسیقی، ادبیات (شعر، داستان)، سینما و معماری، از ویژگیهای منحصر به فردی در آفرینندگی و خلاقیت مفاهیم برخوردارند و میتوانند در هر بخش از جهان اجتماعی مانند واقعیتهای اجتماعی، اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و... نقشآفرینی کنند.<div >
در بخش معدن و صنایع معدنی، هنر میتواند و باید به عرصهاید تا مظلومیت این بخش ارزشمند اقتصادی را با استفاده از معانی و مفاهیم بازگو کند و از مغفول ماندن آن در سالها بگوید و نشان دهد که این بخش عظیم اقتصادی و اشتغالزا میتواند کشور و جوانان سرزمینمان را همچون کشورهای مشابه (دارای ذخایر معدنی بالا) به توسعه واقعی رهنمون سازد.
از اینرو بود که تلاش چند ماهه ایمیدرو برای به خدمت گرفتن هنر در معدن به ثمر نشست و هفته گذشته، این سازمان یکی از بهترین اقدامات رسانهای خود را برای به نمایش گذاشتن اهمیت بخش معدن و صنایع معدنی با برگزاری «نخستین جشنواره ملی عکس معدن »به منصه ظهور رساند. اهمیت عکس در این زمانه، بر کسی پوشیده نیست به طوری که توانسته همپای رسانههای پیشرفته، جایگاه ویژهای برای خود بیابد. مخاطبان رسانهها نیز با عکس همخویی پیدا کردهاند؛ به طوری که حتی در بسیاری موارد عکس توانسته مفهوم خود را در زمان محدودی در مقایسه با خبر به اذهان افراد برساند. بنابراین باید از این ظرفیت به شکل مطلوب استفاده کرد تا بتوان مسیر دستیابی به اهداف ملی توسعهای کشور را فراهمتر کرد.
بدون تردید این گامِ (برگزاری نخستین عکس ملی معدن)، در مراحل بعدی پختهتر و مستحکمتر برداشته خواهد شد و تلاش میشود رشتههای دیگر هنر در معرفی بخش معدن و صنایع معدنی به عموم مردم عزیزمان و سرمایهگذاران، به خدمت گرفته شود. همچنین برآنیم این روند را بینالمللی کنیم و از بهترین هنرمندان جهان برای معرفی واقعی بخش معدن و صنایع معدنی کشورمان دعوت به همکاری کنیم.
نتیجه آنکه باید جایگاه واقعی بخش معدن در توسعه اقتصاد را با ابزارهایی چون هنر تبیین و بازگو کنیم و از ظرفیتهای بالای آن (رتبه پانزدهم در میان کشورهای معدنی دنیا از نظر ظرفیت و تنوع مواد معدنی، نیروی انسانی توانمند و انرژی فراوان و ارزان) در این مسیر بهره بریم و نقش ویژهای برای تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد در کشور مهیا کنیم.
منبع: ایمیدرو
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست