جمعه 30 شهريور 1403 شمسی /9/20/2024 1:05:29 AM
کارخانه آهن اسفنجی شادگان،‌ برای تولید 100 تن در ساعت آماده می شود

مدیرعامل شرکت فولاد شادگان اعلام کرد: ۲۳هزار تن آهن اسفنجی از ابتدای تیرماه جاری تا به امروز به روش PERED تولید شده است و تولید ۸۰۰هزار تن در سال را هدفگذاری کرده ایم. آهن اسفنجی شادگان،‌ نخستین کارخانه ای است که با تکنولوژی ایرانی پِرِد راه اندازی شده است
تکنولوژی پِرِد، در کمترین زمان آهن اسفنجی تولید کرد

به گزارش معدن نامه، مدیرعامل شرکت فولاد شادگان اعلام کرد: ۲۳هزار تن آهن اسفنجی از ابتدای تیرماه جاری تا به امروز به روش PERED تولید شده است و تولید ۸۰۰هزار تن در سال را هدفگذاری کرده ایم. آهن اسفنجی شادگان،‌ نخستین کارخانه ای است که با تکنولوژی ایرانی پِرِد راه اندازی شده است.

 عباس تفضلی مدیرعامل فولاد شادگان در نشست خبری تولید آهن اسفنجی به روش PEREDکه امروز در محل این مجتمع در شادگان برگزار شد گفت: از ابتدای تیرماه جاری ۲۳ هزار تن آهن اسفنجی با روش پِرِد تولید شد که ۲۰هزار تن از این میزان تولید به فولاد خوزستان ارسال شده است.

 وی افزود: شرایط لازم برای انجام تست در این مجموعه فراهم شده است تا تولید ۱۰۰ تن آهن اسفنجی در ساعت که در هشت ساعت کاری سالانه ۸۰۰ هزارتن عملیاتی شود. 

وی با اعلام اینکه ۷۰۰ نیروی کار عمدتا بومی در این شرکت مشغول به کار هستند تصریح کرد: در هشت طرح مصوب فولادی سال ۸۶، شادگان بهترین انتخاب برای فعالیت در زنجیره احیای مستقیم و فولاد سازی بود چراکه حد فاصل محل کارخانه با بندرامام و راه آهن فرصت خوبی برای امر حمل و نقل محسوب می شود. 

مدیرعامل شرکت فولاد شادگان با بیان اینکه یکی از مشکلات فولاد شادگان تامین مواد اولیه است، اظهار کرد: تامین سنگ آهن این کارخانه در تعهد دولت است و امیدواریم با حمایت های ایمیدرو مشکل تامین مواد اولیه برطرف شود.

تفضلی در تشریح فعالیت های این مجتمع فولادی گفت: فولاد شادگان متشکل از ۲ واحد است که فاز اول آن مربوط به احیای مستقیم و فاز دوم آن فولاد سازی است که طبق توافقات انجام شده فعالیت فاز دوم این مجموعه آغاز شده است.

وی اعلام کرد: در طرح آهن اسفنجی 41.3 میلیون یورو سرمایه گذاری شده و کل سرمایه گذاری بر اساس نرخ های به روز شده نزدیک به ۹۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرعامل فولاد شادگان افزود: ۳۷۰ میلیارد تومان از این مبلغ قبل از انتقال به فولاد خورستان توسط ایمیدرو تامین شد. ۱۰۰ میلیارد تومان از این سهم در بخش های زیرساختی هزینه و ۲۶۰ میلیارد تومان در بخش فولادسازی هزینه شد.

تکنولوژی پِرِد، در کمترین زمان آهن اسفنجی تولید کرد

 حسن کرباسچی مدیرعامل شرکت ام ام ایی در ایران گفت: تولید آهن اسفنجی با تکنولوژی پِرِد، در کمترین زمان و با متالیزاسیون ۹۳درصد از دستاوردهای این تکنولوژی محسوب می شود که در مقایسه با دیگر تکنولوژی ها همچون میدرکس مزیت های بیشتری دارد.

وی که در جریان حضور خبرنگاران در مجتمع فولاد شادگان سخن می گفت، با بیان اینکه این شرکت در ۴ طرح اجرایی تولید آهن اسفنجی به روش پرد مشارکت دارد ادامه داد: علاوه بر شادگان، فولاد نی ریز و میانه دو کارخانه دیگری خواهند بود که طی یک ماه آتی با تکنولوژی پرد وارد مدار تولید خواهد شد.

کرباسچی عنوان کرد: در ادامه فعالیت های شرکت MME قصد داریم تا در ساخت تکنولوژی های مختص به زنجیره فولادسازی طرح های خود را عملیاتی کنیم.

وی افزود: در راستای دستیابی به سیاست های اقتصاد مقاومتی باید زمینه را برای حمایت از متخصصان و اینگونه تکنولوژی ها مهیا کرد تا اهداف کلان اقتصادی با تکیه بر دانش داخلی محقق شود.

حسین عزیز طایمه مدیر بخش مهندسی MME دیگر سخنران این نشست خبری نیز از تکنولوژی پرد(PERED) به عنوان شاهکار صنعتی در احیای مستقیم نام برد و از امکان ارایه لایسنس این تکنولوژی به دیگر کشورها خبر داد.

فولاد شادگان نخستین ارخانه احیای مستقیم کشور است که بر اساس تکنولوژی ایرانی احیای مستقیمPERED به منظور تولید آهن اسفنجی ساخته شده و از حدود یک ماه پیش با روشن شدن مشعل های ریفرمر، به تدریج تولید خود را به ۷۰تن در ساعت رسانده و عملا در مدار تولید قرار گرفته است‌.

 

 

 



منبع: ایمیدرو

مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین