به گزارش معدن نامه، محمدرضا بهرامن گفت: تا پیش از ادغام صنعت در بازرگانی بسیاری از دولتمردان، سیاستگذاران و فعالان اقتصادی معتقد بودند که پاشنه آشیل توسعه صنایع و معادن به خاطر نبود هماهنگی با سیاست های بازرگانی است. حال چه شده که برخی از همان افراد امروز بر طبل جدایی وزارتخانه ها می کوبند؟
او گفت: قبول داریم که نا هماهنگی هایی در اداره این وزارتخانه وجود دارد اما راه آن تفکیک نیست بلکه نیازمند آن هستیم تا وزیر مربوطه با یک سیاست کلی هماهنگ باشد و از معاونان و مدیران کل قوی و مشاوران بخش خصوصی بهره ببرد.
رئیس خانه معدن ایران گفت: متاسفانه دیده می شود که طراحان احیای وزارت بازرگانی همان افرادی هستند که در این وزارت فعالیت داشته و با علقه خاص خود به دنبال تفکیک بازرگانی از صنعت هستند.
بهرامن افزود: ما هم به وزارت معادن و فلزات و تخصصی شدن مدیریت بخش معدن و صنایع معدنی علقه داریم اما این دلیل نمی شود که خود را از سیاست های کلان دولت و منافع ملی جدا کنیم و به دنبال احیای وزارت معادن و فلزات باشیم.
او افزود: تمامی ادغام های صورت گرفته بر اساس قانون برنامه های توسعه ای کشور صورت گرفته اما عجیب است که لایحه تفکیک دولت در خصوص وزارت صمت پشتوانه برنامه ای و سیاستگذاری ندارد.
بهرامن تصریح کرد: به نظر می رسد به جای تفکیک برخی امور نامربوط در وزارت صمت به وزارتخانه های دیگر داده شود تا کار کشور راه بیافتد و به نظر می رسد تقسیم کار میان وزارت کشاورزی و صنعت بتواند بخشی از ناهماهنگی ها را مرتفع کند.
رئیس خانه معدن ایران گفت: امیدواریم مجلس با این لایحه روشن بینانه تر رفتار کرده و تکلیف را هرچه سریع تر روشن کند تا وزیر جدید بر اساس ادغام پا به این وزارتخانه بگذارد نه تفکیک.
منبع: روابط عمومی خانه معدن ایران
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست