جمعه 9 آذر 1403 شمسی /11/29/2024 2:08:47 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:29498
  • زمان انتشار:سه شنبه 1 تير 1400-12:49
  • کاربر:
بهره‌بردار معدن سکوره شرقی و غربی شهرستان چگنی:

بهره‌بردار معدن سکوره شرقی و غربی شهرستان چگنی گفت: هیچ گونه انفجاری برای استخراج در این معدن صورت نگرفته است.
هیچ گونه انفجاری برای استخراج در این معدن صورت نگرفته است

به گزارش بیرونیت، نصیر بهرامی اظهار کرد: در این معدن هیچ‌گونه انفجاری برای استخراج انجام نشده و این موضوع ممنوع است.

وی ادامه داد: هرگونه انفجاری در معدن صورت گیرد خسارت زیادی برای بهره‌بردار ایجاد خواهد کرد و هیچ بهره‌برداری این کار را دوست ندارد.

بهرامی یادآور شد: هزینه زیادی شده تا پس از شش ماه استخراج شود و با انفجار سنگ متلاشی شده و تبدیل به ضایعات می‌شود.

این بهره‌بردار معدن سکوره شرقی و غربی شهرستان چگنی افزود: چند وقت پیش شایعه‌ای مبنی بر ایجاد انفجار در این معدن در جراید و خبرگزاری‌ها منتشر شد که این موضوع اصلا صحت ندارد و کارشناسان رسمی دادگستری در بازدیدهایی که انجام دادند اعلام کردند هیچ‌گونه انفجاری صورت نگرفته است.

بهرامی با بیان اینکه سنگ این معدن با دستگاه استخراج می‌شود، اضافه کرد: مهندسین ناظر سازمان صمت از این معدن نیز بازدید داشتند و اعلام کردند هیچ‌گونه انفجاری صورت نگرفته است.

وی بیان کرد: در این مجموعه به صورت مستقیم ۵۰ نفر مشغول به کار هستند و تا فرآوری سنگ به طور غیرمستقیم ۲۰۰۰ نفر از این معدن ارتزاق می‌کنند.

این بهره‌بردار معدن سکوره شرقی و غربی شهرستان چگنی با بیان اینکه سنگی که از این مجموعه استخراج می‌شود گوهره است، ادامه داد: در حال حاضر لرستان در تولید سنگ گوهره رتبه دوم کشور را دارد.

بهرامی با تاکید براینکه مجموعه معدن سکوره شرقی و غربی شهرستان چگنی دوستدار محیط زیست هستند، خاطرنشان کرد: آماده هرگونه همکاری در راستای صیانت از گونه‌های گیاهی و جانوری در منطقه با محیط زیست استان هستیم و در این راستا از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم شد.

وی بیان کرد: طبق قانون معادن کشور ۱۲ درصد حقوق دولتی از بهره مالکانه معدن باید به محل همان معدنکاوی جهت ایجاد پوشش گیاهی و جبران خسارات ناشی از فعالیت معدنی اختصاص داده شود.

این بهره‌بردار معدن سکوره شرقی و غربی شهرستان چگنی با بیان اینکه این معدن در منطقه حفاظت شده محیط زیست نیست، گفت: دادگاه بهره بردار قبلی که در این منطقه به مساحت ۱۷۵۵ مترمربع فعالیت معدنی داشته را جریمه کرده است.

بهرامی تصریح کرد: استخراج از معدن در چارچوب پروانه بهره‌برداری انجام می‌شود که براساس این پروانه ضلع و چارچوب مشخص است و هر ماه چندین بار مهندسین ناظر از این مجموعه بازدید می‌کنند و مسئول فنی هر روز در داخل معدن حضور دارند.

وی از زحمات رئیس صمت استان بابت حمایت‌ها و پیگیری‌ها تقدیر و تشکر کرد و گفت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری از همه مسئولین و دستگاه‌های اجرایی استان از بخش تولید انتظار حمایت داریم.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین