به گزارش بیرونیت، گروههای پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راهحل مذکور باید تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری پروپوزال خود را از طریق سایت صندوق نوآوری ثبت کنند.
صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تقویت توان توسعه فناوری شرکتهای دانش بنیان با رویکرد نوآوری باز و همکاری فناورانه، خدمت جدیدی را طراحی کرده است که از این طریق نیازهای تحقیقاتی و فناورانه شرکتهای دانش بنیان و پس از آن گروههای پژوهشی و فناور توانمند برای اجرای طرحهای تحقیقاتی و توسعه فناوریهای مورد نیاز این شرکتها را شناسایی میکند.
در صورت توافق پروپوزالدهنده منتخب (مجری تحقیق) و شرکت دانشبنیان (متقاضی تحقیق) قرارداد سهجانبهای بین «صندوق نوآوری و شکوفایی»، «متقاضی» و «مجری» منعقد خواهد شد که صندوق نوآوری در قالب این قرارداد تا ۷۰ درصد از هزینه اجرای تحقیقات را به شکل بلاعوض به متقاضی پرداخت خواهد کرد. این مبلغ به طور مرحلهای و متناسب با پیشرفت اجرای طرح در اختیار مجری قرار میگیرد.
بیش از ۹۵ درصد از شرکتهای تولیدکننده فولاد کشور که به کورههای القایی مجهز هستند، تمایل دارند از جرم کوبیدنی سیلیسی در جدار داخلی کورههای خود استفاده کنند. عمر جرم کوبیدنی سیلیسی کوتاه بوده و بعد از تقریبا ۲۰ مرتبه عملیات ذوب باید تعویض شود. هدف اصلی این پروژه بهینهسازی جرم کوبیدنی سیلیسی به میزان حداقل ۱۰ درصد است.
انتظار میرود در فاز اول این پروژه تحقیقاتی، تیم مجری با استفاده از روشهای شیمیایی و افزودن ترکیبات شیمیایی جدید به فرمولاسیون پایه جرم کوبیدنی سیلیسی، عمر مفید آن را افزایش دهد.
در فاز دوم این پروژه تیم مجری با استفاده از روشهای فیزیکی و بهینهسازی شیوه بارگذاری جرم کوبیدنی سیلیسی در کوره، عملکرد و عمر آن را ارتقاء دهد.
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، علاقمندان میتوانند تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری پروپوزال خود را در قالب فایل WORD از طریق سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir/grant ارسال کنند.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست