به گزارش بیرونیت، این اظهارات سبب شده تا فعالان بخش معدن نسبت به دخالت نسنجیده نمایندگان در بنگاههای بزرگ معدنی ابراز نگرانی کنند.
چندی پیش محمدرضا پورابراهیمی، نماینده کرمان در مجلس نیز گفته بود حسابهای شرکت مس باید به این استان انتقال یابد این در حالیست که شرکت ملی مس ایران، عملا به بزرگترین شرکت بورسی مس در کشور تبدیل شده و فقط بخشی از فعالیتهای آن در کرمان خلاصه میشود.
استانهای آذربایجان شرقی و سیستان و بلوچستان از دیگر مناطق مسخیز کشور هستند که زیر نظر شرکت ملی مس، طرحهای توسعهای خود را اجرا میکنند.
برخی نمایندگان گمان میکنند که هرآنچه در استانشان وجود دارد مربوط به آنان است در حالیکه تمام منابع طبیعی و انفال به عموم شهروندان ایرانی تعلق داشته و هزینه صیانت و بهرهبرداری از این منابع از محل درآمدهای عمومی کل کشور تامین شده است.
به عنوان مثال شرکت مس سرچشمه از محل سرمایهگذاری حکومت و پول نفت و کارِ گروهیِ جمع کثیری از وزرا، تکنوکراتها و کارشناسان داخلی و خارجی تاسیس شده، بنابراین اگر برخی نمایندگان قصد تملک یا غصب این منابع ملی را به نفع جریانهای خود دارند، بهتر است توجیه شده و با مراجعه به تاریخ اقتصاد ایران، نحوه ایجاد معادن بزرگ استانشان را مطالعه کنند.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست