پنجشنبه 8 آذر 1403 شمسی /11/28/2024 6:23:46 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:28527
  • زمان انتشار:دوشنبه 4 اسفند 1399-11:23
  • کاربر:
‌ناصر تقی‌زاده اعلام کرد:

صبح امروز با امضای تفاهم نامه سه جانبه میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دانشگاه اردکان، مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه این شرکت در برج فناوری و نو آوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر راه اندازی شد.
فراخوان چادرملو برای سرمایه‌گذاری ساخت سلول‌های خورشیدی و ممبران

به گزارش بیرونیت، در مراسمی که به همین منظور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید، ابتدا دکتر معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعلام اینکه در برنامه راهبری دانشگاه بدنبال حل مشکلات بخشهای تولید و صنعت و مهارت افزایی هستیم اظهار امیدواری کرد این توافقنامه آغازی باشد برای همکاری عملی و تنگاتنگ صنعت و دانشگاه.

ناصر تقی زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز مهمترین استراتژی‌های چادرملو را افزایش بهره وری، کاهش هزینه های تولید، کاهش مصرف انرژی و داخلی سازی قطعات صنعتی و ماشین آلات عنوان کرد وگفت: در حال ورود به اکتشاف در معادن عمیق هستیم و قطعاً در این راه نیازمند بهر گیری از فناوریها و نوآوریهای به روز می‌باشیم و این همکاری با مراکز علمی، می‌تواند گام ارزشمندی جهت تحقق اهداف ما باشد.
میرعلی یاری مدیر عامل شرکت انتقال آب خلیج فارس نیز ضمن تشریح اقدام بی نظیر طرح ملی شیرین سازی و انتقال آب به مناطق مرکزی ایران گفت: چادرملو تمایل بسیاری برای ساخت ممبران های آب شیرین کن بعنوان اصلی‌ترین قطعه مورد نیاز کشور دارد که امیدواریم از نتایج عملی این توافقنامه تولید این قطعه استراتژیک در داخل باشد.

گفتنی است: این مرکز علمی و پژوهشی بمنظور تحقق توسعه زیرساخت‌های مرتبط با انقلاب صنعتی چهارم درکشور و استفاده و بکارگیری از خلاقیت و دانش نیروهای ایده پرداز و نخبه دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان برای ایجاد این بستر بزرگ علمی و پیشرفته تأسیس شد.
شرکت صنعتی و معدنی چادرملو ایجاد مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه را با همکاری مشترک دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه اردکان در برج فنآوری ابن سینا، بعنوان شرکت پیشتاز و اولین شرکت تولیدی و صنعتی کشور در دستور کار خود قرارداده است تا با استقرار آن، هوشمندسازی خطوط تولید و گسترش فناوری نوظهور همچون پردازشگرهای کلان داده‌ها، هوشمندسازی سامانه‌ها و فرآیند مواد پیشرفته در ساختار تولیدی شرکت را بعنوان رسالتی در جامعه تولیدی و علمی کشور پیاده سازی کند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین