پنجشنبه 8 آذر 1403 شمسی /11/28/2024 12:11:08 PM
  • گروه مطلب:| گفتگو| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:28276
  • زمان انتشار:دوشنبه 6 بهمن 1399-13:46
  • کاربر:
رئیس هیات مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌و‌گو با بیرونیت مطرح کرد:

رئیس هیات مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با اشاره به محدودیت فولادسازان در تامین آهن اسفنجی اظهار کرد: به واسطه شروع فصل سرد سال و در شرایط کرونا محدودیت‌های شرکت گاز به تولیدکنندگان اعمال شده است از آنجایی که تولید هر تن آهن اسفنجی حدود ۳۰۰ مترمکعب گاز مصرف می‌کند، این محدودیت‌های تامین گاز منجر به افت تولیدآهن اسفنجی شده است.
محدودیت تامین گاز، تولید آهن اسفنجی را کاهش داد/ فولادسازان برای تامین آهن اسفنجی مشکل دارند

عبدالمجید شریفی در گفت‌وگو با بیرونیت تصریح کرد: بیشترین گازی که در فولادسازی‌ها استفاده می شود به عنوان فرایند و ماده اولیه است؛ فولادسازان در شرایط کنونی با محدودیت تامین آهن اسفنجی مواجه شدند و تولید آهن اسفنجی کاهش پیدا کرده است ولی در صورتی که گاز موردنیاز تامین شود و صادرات آهن اسفنجی صورت نگیرد مشکل خاصی را در تامین آهن اسفنجی نخواهند داشت.
رئیس هیات مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش عنوان کرد: ایران و هند بیشترین تولید آهن اسفنجی را دارند؛ خوشبختانه ظرفیت سازی خوبی برای تولید آهن اسفنجی در کشور ما انجام شده است.
شریفی گفت: پارسال ۲۷ میلیون تن فولاد در کشور تولید شد و امسال میزان تولید به ۳۰ میلیون تن می رسد که برای تولید این ۳۰ میلیون تن فولاد، آهن اسفنجی موردنیاز وجود دارد. 
رئیس هیات مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش درباره مشکلات فولادسازان درخصوص تامین مواداولیه در شرایط تحریمی عنوان کرد: با رفع محدودیت های تامین گاز، مشکلی در خصوص تامین آهن اسفنجی نداریم ضمن اینکه پروژه های سنگان هم به تدریج به بهره‌برداری می‌رسد و افزایش تولید در خصوص کنسانتره و سنگ آهن خواهیم داشت به هر حال حلقه های زنجیره باید تا افق ۱۴۰۴ تولیدشان را برای ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد برسانند.
شریفی اذعان کرد: آمریکایی‌ها سخت ترین تحریم‌ها را بر علیه صنعت فولاد اعمال کردند، این محدودیت ها ابتدا در مورد شرکت های فولادی اعمال شد سپس در خصوص تامین الکترود گرافیتی و پس از آن نیز برخی فعالین این صنعت را تحریم کردند ولی هیچ کدام از این موارد در تولید اثرگذار نبوده است. 
او ادامه داد: تحریم ها صرفا هزینه تامین مواداولیه وارداتی مانند قطعات یدکی، الکترود گرافیتی و نسوز را افزایش می دهد ولی به هر حال شرکت ها راه های دور زدن تحریم ها و آوردن این اجناس را یاد گرفتند و مشکل چندانی برای تامین این مواد ندارند، گواه آن هم افزایش ۳ میلیون تنی تولید فولاد است که در همین شرایط سخت تحریمی نسبت به پارسال اتفاق افتاده است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین