شنبه 3 آذر 1403 شمسی /11/23/2024 7:26:58 AM
با تزریق 20 میلیارد تومان از سوی ایمیدرو

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به تعطیلی 8 ساله معدن زغال سنگ گلندرود مازندران گفت: این معدن با سرمایه گذاری خوبی که دولت یازدهم انجام داده رکورد تولید را خواهد زد و قرار است بیش از 30 هزار تن تولید داشته باشد.
معدن زغالسنگ گلندرود نور  پس از 8 سال احیا شد

به گزارش معدن نامه، معدن گلندرود نور پس از 8 سال توقف فعالیت تولیدی بازسازی شد و به مدار تولید بازگشت. هم اکنون ظرفیت اسمی این واحد معدنی سالانه 35 هزارتن است و برای بازسازی این واحد معدنی حدود 200 میلیارد ریال تسهیلات از محل بسته حمایتی رونق تولید دولت تدبیر و امید وام پرداخت شده است.

مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو در بازدید از معدن گلندرود، گفت: معدن گلندرود امسال رکورد تولید را خواهد زد. معدن زغالسنگ گلندرود که چندین سال قبل و در دولت گذشته تعطیل شده بود با رعایت ضوابط زیست محیطی با سرمایه گذاری دولت تدبیر و امید راه اندازی شده و موجب تولید و اشتغال شده است.

او تاکید کرد: این معدن با سرمایه گذاری خوبی که شده رکورد تولید را خواهد زد و قرار است بیش از 30 هزار تن تولید داشته باشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح نمود : به دلیل کمبود زغال سنگ در کشور برنامه توسعه معدن گلندرود در دست اجراست و اکتشاف هم تداوم خواهد داشت.
کرباسیان ادامه داد: در آینده نزدیک این منطقه به منطقه تولید، اشتغال و توسعه تبدیل خواهد شد و نیازهای کشور به ذغال سنگ هم برطرف می شود.
او به اقدامات دولت در مازندران در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: در مازندران چند کار مهم صورت گرفت که راه اندازی مجدد معدن گلندرود، راه اندازی مجدد معدن گلیران که فعال شده است، راه اندازی کارخانه ذغال شویی 500 هزار تنی سوادکوه و شناسایی معادن جدید و اکتشاف وسیع از جمله این فعالیت ها و اقدامات در مازندران بوده است.
کرباسیان در پایان با اشاره به نامگذاری سال 96 به عنوان تولید و اشتغال گفت: در دولت یازدهم در حوزه سازمان توسعه و ایمیدرو نزدیک به 20 هزار شغل ایجاد شده که 9 هزار آن به صورت مستقیم بوده است و پیش بینی می شود تا پایان امسال فقط در سازمان ایمیدرو 6 هزار شغل جدید ایجاد شود.

بر اساس این گزارش، با سرگیری فعالیت این واحد معدنی 170 کارگر مشغول به کار شده اند. ذخیره زغال سنگ این واحد حدود 12 میلیون تن است و با اجرای طرح توسعه در این واحد معدنی تولید آن افزایش می یابد.

این گزارش می افزاید، مازندران 110 معدن فعال با 820 میلیون تن ذخیره معدنی دارد و سالانه حدود 19 میلیون تن ذخایر معدنی از این معادن برداشت می شود و سه هزار و 500 نفر نیز در این واحدهای معدنی اشتغال دارند.



منبع: معدن نامه

مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

آخرین عناوین