به گزارش بیرونیت «سعید زرندی» در سومین همایش و نمایشگاه چشمانداز صنایع فلزات غیرآهنی ایران وفناوریهای وابسته با نگاهی به تولید و بازار، افزود: در ایام تحریم که از سال ۹۱ آغاز شده، حوزه صنایع معدنی با رشد چشمگیری همراه بود و موجب تابآوری شده است، همچنین صنایع معدنی و فلزات اساسی از جمله بخشهای نجات دهنده در این ایام بوده است.
وی گفت: از بین ۱۰۰ شرکت بزرگ و توانمند کشور، ۲۰ شرکت آن در بخش معدن و صنایع معدنی فعالیت میکنند که نشاندهنده جایگاه این بخش مهم اقتصادی است.
زرندی بیانداشت: در حوزه تولید مس، آهن و فولاد عملکرد مطلوبی داشته ایم و به چشمانداز ۱۴۰۴ دست خواهیم یافت.
نیاز کشور به شکلگیری بنگاههای بزرگ
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت تاکیدکرد: رشد اقتصادی خوب برخی کشورها به دلیل شکلگیری بنگاههای بزرگ بوده است که از آن محروم هستیم و سیاستهای ما اجازه نداده است که بنگاههای بزرگ شکل بگیرد.
زرندی تاکید کرد: باید نهادهایی برای توسعه در کشور داشته و دولت نیز در توسعه این شرکتها دخیل باشد، لازم است نگاه ما به زنجیره ارزش افزوده بالا تغییر یابد.
وی گفت: دو موضوع «نگاه زنجیرهای و تکمیل زنجیرهها» و «شکلگیری بنگاههای بزرگ» از جمله مواردی است که باید در سیاست های کلان اقتصادی کشور شکل بگیرد و وزارتخانه آن را دنبال میکند.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت گفت: چنانچه توجه ویژهای به طلا انجام شود، بهطور قطع نتایج مطلوبی درخصوص این فلز گرانبها خواهد افتاد.
زرندی افزود: این ابتکار منجر میشود موضوع صنایع فلزات غیرآهنی با یک نگاه ویژه دنبال شود.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست