به گزارش معدن نامه در هفتمین همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران با نگاهی به بازار، علاوه بر حجتالاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری، رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی، مهدی کرباسیان، معاون وزیر و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سعید محمدزاده، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دیگر سخنرانان این رویداد بزرگ است که به همت گروه رسانه ای دنیای اقتصاد برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش، یکی از شرکتهای مطرح در صنعت فولاد اروپا، شرکت «دانیلی» ایتالیا است که بار دیگر در این دوره همایش حضور دارد و مدیرعامل این شرکت «جیانپترو بندیتی» (Gianpietro Benedetti) با موضوع سرمایهگذاریهای شرکت دانیلی در توسعه فولاد ایران سخنرانی میکند.
خاویر اسکیرو (Javier Esquiroz، از مدیران ارشد گروه سارائه از دیگر سخنرانان این همایش است که در مورد فرصتهای سرمایهگذاری در فولاد ایران صحبت خواهد کرد.
«برکارد دامن» (Burkhard Dahmen) مدیرعامل گروه «اساماس» آلمان که از بزرگترین تولیدکنندگان ماشینآلات صنعتی به شمار میرود، از دیگر سخنرانان این همایش است که در مورد فرصتها و چالشهای سرمایهگذاری در صنعت فولاد ایران، صحبت خواهد کرد. از انجمن فولاد ترکیه نیز Cihan Akdeniz در مورد تحلیل بازار جهانی فولاد، سخنرانی خواهد کرد. Harald Holzgruber، رئیس هیات مدیره اینتکو اتریش نیز از جمله سخنرانان اصلی این همایش است که درخصوص برنامههای اینتکو به منظور سرمایهگذاری و مشارکت در صنعت فولاد ایران سخنرانی خواهد کرد.
آنگونه که روزنامه دنیای اقتصاد گزارش داده، حامد سلطانی نژاد، مدیرعامل شرکت بورس کالای ایران نیز درخصوص فرصتهای بورس کالا در ایجاد رونق در بازار فولاد سخنرانی خواهد کرد. محمد ابکا مدیرعامل شرکت مهندسی بینالمللی فولادتکنیک نیز در مورد پایش طرح جامع فولاد کشور (وضعیت، مشکلات و چالشهای طرح 55 میلیون تن) صحبت خواهد کرد. حمید طاهری زاده، نایب رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، دیگر سخنران این همایش است که در مورد مشکلات و دغدغههای بخش خصوصی، صحبت خواهد کرد.
علاوه بر سخنرانیهای کلیدی برگزاری یک پنل آزاد از دیگر برنامههای روز اول همایش است. مهدی کرباسیان، رئیس هیات عامل ایمیدرو؛ جعفر سرقینی، معاون امور معدن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ بهرام سبحانی، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛ محمود اسلامیان، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران؛ قدیر قیافه، رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگآهن ایران؛ حامد سلطانینژاد، مدیرعامل شرکت بورس کالای ایران؛ سعید محمدزاده، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران از جمله اعضای این پنل هستند.
در همایش امسال قرار است 24 کارگاه آموزشی نیز در روز دوم همایش برگزار شود. «دانیلی» ایتالیا، «سارائه» اسپانیا، «اینتکو» اتریش و «اساماس» آلمان از جمله شرکتهای خارجی هستند که در همایش فولاد کارگاه آموزشی برگزار میکنند. شرکت فولاد مبارکه نیز قرار است درباره مشکلات کیفی و چالشهای فراروی صنعت فولاد کشور در ارتباط با واردات فولادهای نامرغوب به کشور کارگاه برگزار کند. از دیگر عناوین کارگاه این شرکت، آشنایی با تکنولوژیهای روز دنیا در حوزه محصولات پوشش دار (ورقهای گالوانیزه، رنگی و قلع اندود) است. شرکت فولاد تکنیک دو کارگاه آموزشی با موضوعات «پایش طرح جامع فولاد کشور» و «چشمانداز بازار در سال 96» برگزار خواهد کرد.
معرفی خدمات جدید بورس کالا نیز عنوان کارگاه شرکت بورس کالای ایران است. فرآیند احیای مستقیم و افزایش ظرفیت پلنتهای احیای مستقیم نیز عنوان کارگاه شرکت ایریتک در هفتمین دوره همایش فولاد است. انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز قرار است در این دوره کارگاهی را با موضوع چالشهای فرآوری واردات فولادهای نامرغوب به کشور و معرفی مدل ارزیابی IR-Marketing برگزار کند. شرکت معدنی و صنعتی گلگهر نیز از دیگر شرکتهایی است که در این همایش به برگزاری کارگاه خواهد پرداخت. در حاشیه این همایش نیز 50 شرکت داخلی و خارجی طی دو روز برگزاری همایش در نمایشگاه جانبی شرکت میکنند.
به گزارش معدن نامه هفتمین همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران با نگاهی به بازار با ابتکار گروه رسانهای «دنیای اقتصاد» قرار است 26 و 27 بهمن ماه در تهران برگزار شود. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر یا حضور در این همایش میتوانند با شماره تلفن 42710151 تماس بگیرند یا به وب سایت https://events.den.ir مراجعه یا با آدرس ایمیل ISMC@den.irr مکاتبه کنند. در هفتمین همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران قرار است به سه موضوع اصلی شامل رقابتپذیری بر اساس قیمت تمام شده، الزامات صادرات و بازارهای منطقه برای محصولات داخلی، پیش بینی قیمت محصولات فولادی و مواد اولیه در سال 96 پرداخته شود.
منبع: معدن نامه
مطالب مرتبط