به گزارش بیرونیت، سیدرضا عظیمی؛ مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس با بیان این مطلب این اظهار داشت: در راستای طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در استان کهگیلویه و بویر احمد، ۸ جلسه کارگروه استانی برگزار و مصوبات به صورت ماهانه با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو، مدیران و مسئولان استان پیگیری میگردد.
وی ادامه داد: با بررسی های انجام شده، ۴۳ معدن غیرفعال و قابل توسعه شناسایی شد که تاکنون ۳۷ معدن در کارگروه استانی، پایش شده و ۱۹ بلوک با مزیت نسبی مواد معدنی شامل سلستین، گچ، مرمریت، بوکسیت، شن و ماسه و مخلوط کوهی، گوگرد، سنگ آهک، نیترات، سنگ لاشه، مالون و مارن معرفی گردیده است.
مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس با اشاره به اقدامات انجام شده از ابتدای طرح تاکنون در استان کهکیلویه و بویر احمد تصریح کرد: معرفی سرمایه گذار برای احیا و فعال سازی ۶ معدن سلستین با ایجاد واحد فرآوری و معرفی یک معدن گچ به سرمایه گذار، از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: معرفی ۱۳ معدن در قالب ۵ پروژه (نیازمند راه دسترسی) و ۳ پروژه (نیازمند شبکه برق) به مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی و درج آن در اولویت های سال ۹۹ و نیز معرفی ۵ معدن به صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی برای دریافت تسهیلات، از دیگر اقدامات صورت گرفته تاکنون در استان مذکور است.
عظیمی خاطرنشان کرد: فراخوان عمومی به منظور سرمایه گذاری برای احداث واحد فرآوری معادن گچ استان اعلام شده است. با احداث این واحد، ۸ معدن گچ در چرخه زنجیره تولید فعال خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر، گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح استخراج و فرآوری برای معادن گچ، بوکسیت و سلستین استان کهکیلویه و بویر احمد تهیه شده است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست