مرتضی هاشم پور که در آستانه هفته دولت و عملکرد این بخش سخن می گفت اظهار داشت: طی 3 سال اخیر (92 تا 94)، 66 قرارداد (پیمانکاری، نظارت، مشاوره و آزمایشگاه) برای اجرای طرح زیربنای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی (راه سازی و برق رسانی) با1350 میلیارد ریال اعتبار تعریف شده و در دست انجام است.
او ادامه داد: همچنین طی این مدت، 15 پروژه اجرایی جدید (2 پروژه برق رسانی و 12 پروژه راه سازی و یک پروژه نصب باسکول) تعریف شده که 7 پروژه آن با مبلغ قرارداد 570 میلیارد ریال تنها در سال 94 تعریف شده است.
مجری طرح ایجاد زیربنای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی با اشاره به پروژههای راهسازی قابل اتمام تا پایان امسال، تصریح کرد: مبلغ قرارداد این پروژه ها 480 میلیارد ریال است که در 5 استان کشور در حال اجراست و برای توسعه معادن زیربط بسیار مهم است. ایمیدرو تعهدات خود را برای اتمام بخش های تحت اجرای خود انجام داده و امیدواریم با اختصاص اعتبار به وزارت راه و شهرسازی، این پروژه ها تکمیل و معادن آن، فعالیت خود را آغاز کنند.
او ادامه داد: تکمیل راه دسترسی سیمان زابل، از جمله پروژه های قابل بهره برداری سال جاری است که حدود 60 درصد محصولات آن به خارج صادر می شود. با احداث راه دسترسی به معدن، 50 درصد هزینه حمل و نقل کاهش می یابد. از دیگر این پروژهها، «احداث راه دسترسی به معادن خاک نسوز شورجستان» به عنوان بزرگترین تامین کننده مواد اولیه کاشی و سرامیک و «تکمیل راه دسترسی به معادن الیگودرز» به عنوان تامین کننده سنگ چینی و سنگ کربنات کلسیم، از دیگر پروژههای امسال است.
هاشمپور خاطرنشان کرد: فاز نخست راه اصلی خرامه – نیریز، باند دوم خواف سلامی درخراسان رضوی، راه دسترسی به معادن مهاباد و مسیر دسترسی به معادن طزره شاهرود، از دیگر طرح های راه سازی است که در صورت تامین اعتبار و وجود شرایط آب و هوایی مناسب، قابل تکمیل و بهره برداری خواهد بود.
منبع: ایمیدرو
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست