مجتبی پورحبیبی| بنا بر اطلاعات آمده، در سال ۱۳۹۷ تعداد چهار هزار و ۹۱۶ معدن در کشور در حال بهرهبرداری بود و ۹۹ هزار و ۷۳۴ نفر در آنها فعالیت داشتهاند.
مطابق آمار ارائه شده در بین معادن کشور ۳۶ درصد معادن مسوول ایمنی، ۸ درصد واحد بهداشتی و ایمنی و ۳ درصد مسوول بهداشت حرفهای داشتند.
مطابق آخرین آمار منتشر شده در سال ۱۳۹۷ تعداد ۲۷۷ حادثه شغلی در معادن رخ داده است و یک هزار و ۵۴۶ نفر آسیب دیدند و ۳۶ نفر فوت کردند.
*
سمیه خلوصی، مدیر دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی تشریح کرد:
ابزار "ایمیدرو" برای مدیریت بزرگان معدن
مدیر دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو گفت: "نظام کنترل مدیریت"، ابزار مدیریتی این سازمان برای راهبری و نظارت بر تولید و توسعه در شرکت های بزرگ حوزه معدن و صنایع معدنی کشور است.
سمیه خلوصی گفته است: این ابزار با هدف تداوم توسعه در شرکت های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی و به منظور دستیابی به مقیاس های بین المللی طراحی شده است.
وی با اشاره به اینکه ابزار مدیریتی ایمیدرو، هدایت و راهبری زنجیره فلزات اساسی نظام کنترل مدیریتی شرکت های بزرگ را برعهده دارد، افزود: برنامه های افزایش ظرفیت تولید ورق های فولادی در فولاد مبارکه، رشد ظرفیت شمش فولاد و شمش آلیاژی در فولاد خوزستان، افزایش ظرفیت تولید مس در شرکت ملی مس و نیز تکمیل طرح ها در حوزه معادن سنگ آهن در شرکت های گل گهر و چادرملو در ایمیدرو پیگیری و نظارت می شود.
وی تاکید کرد: در راستای توسعه توان ساخت داخل و بومی سازی نیز در جلسات کنترل مدیریتی، جهت دهی شرکت های بزرگ مشخص شد به طوری که شرکت فولاد مبارکه به عنوان رهبر دستیابی به دانش فنی و بومی سازی فناوری در فولاد، شرکت ملی مس به عنوان رهبر دستیابی به دانش فنی در مس و شرکت کل گهر به عنوان رهبر دستیابی به دانش فنی در حوزه معادن سنگ آهن انتخاب شدند.
مدیر دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبری ایمیدرو ادامه داد: برنامه ریزی برای تکمیل زنجیره آلومینیوم با احداث واحد آند سازی جدید توسط ایرالکو و همچنین تجهیز معدن جدید چادرملو و توسعه اکتشاف این شرکت، جزو سیستم نظارت کنترل مدیریت ایمیدرو محسوب می شود.
وی با تاکید بر اینکه بخشی از طرح های توسعه با استفاده از افزایش سرمایه شرکت های بزرگ، تامین مالی می شوند، گفت: ایمیدرو با هدف اجرای سیاست کاهش اتکا به نظام بانکی و تنوع بخشی در تامین مالی، اقدام به راهبری افزایش سرمایه شرکت های بزرگ کرده است به طوری که سود انباشته به سمت تولید پایدار و توسعه هدایت شود.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست