به گزارش بیرونیت، وی افزود: یکی از شاخص های ایجاد تحول در هر ساختار سازمانی، بکار گیری افراد با انگیزه و صاحب ایده های جدید است.
برای پویا کردن یک مجموعه، تنها اتکاء به نیروهای موجود کافی نیست چون، گذشت زمان و یکنواختی در هر ساختار سازمانی موجب رخوت و عدم پویایی می شود و در بهترین شکل آن، وضعیت موجود حفظ می گردد اما چنانچه درپی دگرگونی و رقابت درعرصه اقتصادی و بقاء در میان سایر رقبای داخلی و خارجی هستیم باید از افکار، ایده ها و نوآوریهای جدید بهره بگیریم.
مهندس تقی زاده همچنین افزود یکی دیگر از شاخص های رشد و بالندگی در واحد های تولیدی و صنعتی انگیزه بخشی به همه نیروهای شاغل و دست اندرکاران تولید، اعم از کارگران، کارشناسان و مدیران است. بی تردید احساس تعلق به مجموعه ای که در آن کار می کنیم موجب افزایش راندمان تولید می گردد. و احساس مسئولیت را نیز افزایش می دهد.
وی گفت: ما انتظار داریم همه کارکنان چادرملو خود را در توسعه این شرکت سهیم بدانند و با تلاش مضاعف، بهره وری و سوددهی را افزایش دهند. البته وظیفه مدیران نیز قدر شناسی از تلاشهای شماست که یکی از این روشها سهیم کردن همه عوامل تولید
در بخشی از سود حاصل از تولید فراتر از برنامه در قالب بازنگری در ضوابط حقوق و دستمزد و مزایا و پاداش های دوره ای است. مطمناً صاحبان اصلی این مجموعه که دولت و مردم هستند نیز از این ارتقاء کمی و کیفی تولید منتفع خواهند شد.
مدیر عامل چادرملو در پایان ضمن تقدیر از خدمات مدیر پیشین مجتمع معدنی چادرملو و معرفی مهندس حمید جهانی گفت: انتظار داریم همه همکاران این مجموعه اعم از پیمانکاران و نیروهای شرکت، همچون گذشته همکاری لازم را با مدیریت مجموعه داشته باشند تا انشالله بتوانیم به اهداف و برنامه های توسعه بخش خود نایل گردیم.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست