به گزارش بیرونیت، وی با بیان اینکه دوره های آموزشی تربیت حفار توسط ایمیدرو برگزار خواهد شد، افزود: در سال ۹۸ حدود ۱۷ میلیارد تومان هزینه کرد حوزه آموزش، پژوهش و فناوری در این سازمان بود که در سال ۹۹ این رقم تا ۲۳ میلیارد تومان بودجه افزایش پیدا کرده است.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه دوره های آموزشی بر اساس نیازسنجی های احصا شده از سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها انجام شده است، عنوان کرد: دوره های در نظر گرفته پاسخگوی نیازهای فنی و تخصصی معدنکاران بخش خصوصی است.
رییس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه بومی سازی از اولویت های این سازمان در سال جهش تولید است، افزود: در مدل همکاری با دانشگاه ها و شرکت ها باید به گونه ای عمل کرد که شرکت ها نیازهای تحقیقاتی خود را به دانشگاه ها ارایه و دانشگاه ها برنامه های مطالعاتی و راهکارهای رفع نیازهای شرکت ها را اعلام کنند.
برگزاری ۴۰۰ دوره آموزشی
در ادامه این جلسه تقی نبئی رییس سازمان نظام مهندسی معدن طی سخنانی اظهار داشت: بر اساس مفاد قرارداد بین ایمیدرو و نظام مهندسی معدن تاکنون از مجموع ۶۰۰ دوره پیش بینی شده ۴۱۹ دوره توسط سازمان نظام مهندسی معدن برگزار شده است.
تقی نبئی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا برگزاری دوره های باقی مانده متوقف شد و دوره های باقی مانده از خرداد آغاز می شود.
وی گفت: دوره های آموزشی شامل ایمنی معادن زیرزمینی زغال سنگ، دوره های آموزشی رانندگان خودروهای حمل و نقل سبک و سنگین و همچنین ایمنی برای کارگران شاغل در معادن است.
رییس سازمان نظام مهندسی معدن ادامه داد: دوره های نامبرده در ۳۱ استان توسط سازمان های نظام مهندسی معدن استان ها و با همکاری سازمان های صنعت معدن و تجارت کشور برگزار شد.
نبئی اظهار داشت: آمادگی داریم همکاری آموزشی و پژوهشی بین این سازمان و ایمیدرو در سال جاری را همچون سال گذشته ادامه دهیم.
در این جلسه غلامرضا ملاطاهری مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو و سمیه خلوصی مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو حضور داشتند و مطالبی را در خصوص برنامه ها و اقدامات این سازمان در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری ارایه کردند.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست