به گزارش بیرونیت، مجموع تولید کاتد شرکت در سال ۱۳۹۸ به میزان ۲۵۰ هزار و ۱۳۳ تن بوده که بالاترین میزان تولید تاریخ شرکت محسوب می شود.
همچنین آند تولیدی ذوب مس سرچشمه به میزان ۲۴۰ هزار و ۳۰ تن به عنوان رکورد تولید از ابتدای راه اندازی این کارخانه بوده و مجموع آند تولیدی کل شرکت در سال ۹۸ به میزان ۳۰۴ هزار و ۴۴۶ تن بوده است.
از سوی دیگر، در حوزه تولید کنسانتره مولیبدن نیز توسط این شرکت رکورد زده شد و در سال ۹۸ رکورد تولید ۸ هزار و ۲۱۰ تن کنسانتره مولیبدن به عنوان بیشترین تولید شرکت به ثبت رسید.
افزایش صادرات در اوج تحریم
همچنین در سال گذشته و به رغم تحریمهای سخت و سختترین شرایط مبادلات بینالمللی، این شرکت موفق به ثبت بیش از یک میلیارد دلار صادرات شد که در مقایسه با سال ۹۷ رشد بیش از دو برابری صادرات را شاهد بودیم.
رکورد فروش
این گزارش می افزاید، هرچند قیمت جهانی مس نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ کاهش چشمگیری داشت؛ اما میزان فروش شرکت مس در سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، افزایشی بیش از ۱۲۵ درصدی داشته است.
با این وجود شرکت مس توانست رکورد فروش را در صادرات مس کاتد سال گذشته ارتقا بدهد که در تاریخ شرکت مس بیسابقه بود. این شرکت فروش ۱۰۴ هزار تن کاتد را تجربه کرد و در سال ۱۳۹۸ موفق به صادرات ۱۱۶ هزار و ۵۰۰ تن شد که موفقیت چشمگیری محسوب میشود.
دستیابی به بالاترین رقم تاریخی ارزش بازار
بنابر این گزارش، از سوی دیگر سهام مس تحت تأثیر عملکرد مناسب شرکت مس، سال پربازدهی را تجربه کرد؛ بهطوریکه ارزش بازار شرکت مس از ۳۰ هزار میلیارد تومان به بیش از ۷۲ هزار میلیارد تومان رسید. دستیابی به ارزش بازار به رقم بیش از ۷۲ هزار میلیارد تومان بالاترین رقم تاریخی ارزش بازار این شرکت محسوب می شود.
بازدهی بیش از ۲۶۳۲ درصدی سهام شرکت مس از بدو پذیرش در بورس در سال ۸۵ تأییدکننده این موضوع است که این سهم حتی در مواقعی که قیمت جهانی مس با کاهش شدید نیز روبهرو بوده، سودآوری خود را حفظ کرده است.
همچنین در سال گذشته، سهام شرکت ملی صنایع مس ایران بازدهی ۱۴۳ درصدی را با وجود کاهش قیمت جهانی مس نصیب سهامدارانش کرده است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست