سه شنبه 6 آذر 1403 شمسی /11/26/2024 2:24:46 AM
  • گروه مطلب:| گزارش| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:13499
  • زمان انتشار:سه شنبه 19 فروردين 1399-10:31
  • کاربر:
بیرونیت بررسی کرد:

معدنکاران در سراسر جهان، چه اپراتورهای محلی و چه شرکت‌های بزرگ بین المللی، به منظور محافظت از کارمندان و جلوگیری از شیوع این ویروس، اقدامات شدید و مهمی را انجام داده اند. از بستن معادن و قرنطینه کردن معادن تا بازگشت کارگران به کشور های خود از جمله اقداماتی است که در این راستا انجام شده است. در ادامه جزییات بیشتری را در این گزارش خواهید خواند.
معدنکاری زیر سایه کووید- ۱۹

به گزارش بیرونیت، ویروس همه گیر کووید-19 در سراسر جهان گسترش یافته است و  مردم را با سرعت بی سابقه ای تحت تأثیر قرار داده است. همچنین بسیاری از مشاغل و جوامع را به سمت اقدامات قرنطینه برای محافظت از خود و اطرافیان سوق داده است و صنعت معدن نیز از این امر مستثنی نبوده است.

آنگونه که ماینینگ تکنولوژی گزارش داده، معدنکاران در سراسر جهان، چه اپراتورهای محلی و چه شرکت‌های بزرگ بین المللی، به منظور محافظت از کارمندان و جلوگیری از شیوع این ویروس، اقدامات شدید و مهمی را انجام داده اند. از جمله:  تعطیل کردن معدن ها یا قرنطینه کردن تمام بخش های عملیات خود. با این وجود، در بخشی که به عملیات موثر و قابل پیش بینی در زنجیره عرضه خود متکی است، هرگونه انحراف از رویه کار سنتی می تواند باعث عدم اطمینان شدید شود و هم تولید و هم سود را تهدید کند. با توجه به این نکته، ویروس همه گیر کرونا در حال حاضر بر عملیات معدنکاری و روابط تجاری متکی به آن‌ تأثیر گذاشته و آینده این صنعت را در شک و تردید گذاشته است.

شرایط محدودیت فضایی کار کردن در معادن به معنای این است که کارگران در معرض خطر بزرگتری قرار دارند و عملیات معدنکاری در سرتاسر جهان در حالت خاموش قرار گرفته است. جمهوری دموکراتیک کنگو، در اواخر ماه مارس، استان هاوت کاتانگا را به مدت دو روز در پی خبر مبتنی بر ابتلای دو نفر به کووید-19 در استان لومباباشی، تعطیل کرد.  در حالی که  China Molybdenum’s Tenke Fungurume Mining معدن خود واقع در استان لوآلابا را قرنطینه کرد.

به همین ترتیب، آتلا زینک معدن گورنو خود را در ایتالیا تعطیل کرد و دسترسی به بالای 3/3 میلیون تن از ذخایر به دلیل همه گیری بسیار شدید این ویروس در ایتالیا مسدود شده است.

معادن در سرتاسر جهان در بلاتکلیفی به سر می‌برند. تعطیلی 21 روزه در سراسر کشور آفریقای جنوبی صنعت فلزات گروه پلاتین را مختل کرده است. این کشور مسئولیت تولید 75 درصد از پلاتین جهان را به عهده دارد.

همچنین ترس هایی وجود دارد که همه گیری کووید-19 می تواند باعث رکود جهانی شود و از نوع رویدادهایی باشد که از لحاظ تاریخی صنعت معدن را مختل کرده است.

در طی رکود سال 2008، قیمت طلا بلافاصله از 989 دلار در هر اونس در دسامبر 2007 به 1172 دلار در هر اونس در ماه مارس به علت تقاضای بالاتر از عرضه افزایش یافت. اما تا اکتبر قیمت به 872 دلار سقوط کرد. با افزایش قیمت طلا در کوتاه مدت توسط همه گیری این ویروس،  قیمت طلا در هر اونس از 1489 دلار به 1570 دلار در طول دوره یک روزه افزایش یافته است. در پی این شیوع نیز، می تواند مشابه سال2008 قیمت طلا در دراز مدت کاهش یابد.

شیوع این بیماری همچنین می تواند در شیوه‌ی کار و تعامل معدنکاران تأثیرات نامطلوبی بگذارد. ریو تینتو محدودیت هایی را برای کارگران و کارمندانی که با پرواز به محل کار می‌آیند، ایجاد کرده است. فضاهای اجتماعی ریوتینتو در استرالیا، مانند بارها و سالن های بدنسازی را نیز بسته شده است. این اقدامات اگرچه به جلوگیری از شیوع ویروس کمک می‌کند، اما اختلالاتی نیز در شیوه کاری که در گذشته معمول بوده است، ایجاد کرده است.

به همین ترتیب، گلنکور نیز 26 کارگر خود را از عملیات‌های شرکت مس کاموتو در جمهوری دموکراسی کنگو به وطن‌های خودشان بازگرداند.

روابط بین معدنکاران و صاحبان معدن می تواند یکی از جدی ترین مشکلات در دراز مدت باشد. اتحادیه های معدن در سراسر جهان در حال حاضر تلاش می کنند تا اطمینان حاصل کنند که با اعضای خود در محل کار عادلانه و ایمن رفتار می شود.

در زیمبابوه، اتحادیه ها از شرایط کار در شرکت زیمباوه کانسولیدیتد دایموند شکایت دارند. معادن این شرکت باز هستند و در شرایطی 7 کارمند مجبورند در یک اتاق بخوابند. علاوه بر این، اتحادیه های ایالات متحده، مانند اتحادیه کارگران معدن آمریکا، بین حمایت از معادن به عنوان یک فعالیت ضروری، برای محافظت از امنیت اقتصادی اعضای خود و تلاش برای بستن معادن برای محافظت از سلامت اعضا بلاتکلیف مانده‌اند.

با توجه به این چالش ها، برخی از بزرگترین شرکت های صنعت اقدام پیشگیرانه ای انجام داده اند که بی اچ پی در این زمینه برجسته می‌باشد. این شرکت دو پروژه را برای کمک به جلوگیری از شیوع این بیماری در نظر گرفته است. یک صندوق 8 میلیون دلاری، که با همکاری دانشکده پزشکی یکی از دانشگاه‌‌های شیلی، برای تهیه 150000 کیت کرونا و تعدادی قطعه زیرساخت دیگر در کشور و یک صندوق "منابع حیاتی" 30 میلیون دلاری برای حمایت از جوامع استرالیایی که به دلیل شیوع بیماری به شدت آسیب دیده اند، در نظر گرفته است.

 



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین