به گزارش بیرونیت، احسان یزدی سرپرست اورژانس شرکت با اشاره به این که سعی شده مراجعین عمومی در این مرکز حذف شوند، گفت: با برنامه ریزی انجام شده دفتر بیمه دانا را در مرکز اورژانس حذف کردیم تا مراجعین کمتری به این مرکز تردد نمایند. وی افزود: با تهیه یک مرکز تریاژ در اورژانس شرکت بیمارانی که علائم تنفسی دارند پس از چکاپ کامل، به قسمت مجزا منتقل میشوند و پزشک با مراجعه به قسمت قرنطینه آنها را معاینه میکند و این کار به این منظور است که این بیماران کمترین تماس را با کادر پزشکی و بیماران دیگر داشته باشد.
یزدی با اشاره به اینکه روزی سه مرتبه ضد عفونی سطح اورژانس انجام میگردد گفت: یک آمبولانس با تجهیزات مناسب جهت مراجعت این نوع بیماران به بیمارستان در نظر گرفته شده است. وی یاد آور شد: نباید با ایجاد فضای منفی از این بیماری ترسید ولی حتماً باید آن را جدی گرفت و با رعایت اصول بهداشتی از شیوع آن جلوگیری کرد.
سرپرست اورژانس شرکت گفت: با اقدام به موقع و رعایت اصول بهداشتی در شرکت خوشبختانه تا به حال تست مثبت کرونا در ذوب آهن اصفهان نداشتیم و امید است تا ریشه کن شدن این ویروس تلاشگران به نکات بهداشتی توجه ویژهای داشته باشند.
علیرضا شکر فروش سرپرست کارگاه ۵۱ با اشاره به این که این مرکز کار ساخت قطعات برای تعمیرات اساسی قسمتهای مختلف شرکت را برعهده دارد گفت: شرایط ویژهای در کشور و شرکت حاکم است ولی تلاشگران این بخش با همت و شجاعتی خاص در حال تلاش هستند و هرگز دست از کار جهاد گونه در این مهد صنعت کشور بر نمیدارند. وی افزود: به دلیل حساسیت این بخش، کارکنان شیفت و روزکار با حاضر شدن در محل کار و تلاش مضاعف، جبهه صنعت را خالی نگذاشتند.
وی گفت: ارزش کار همکاران پر تلاشی که با حضور در این شرایط، تولید ذوب آهن اصفهان را نرمال نگه داشتهاند کمتر از کادر پزشکی نیست. وی افزود: با تهیه گراف ضد عفونی کارگاه در زمان مشخص گاهی تا سه بار در روز تجهیزات، وسایل و محیط این بخش ضد عفونی میگردد.
احمدرضا زینبی تراشکار کارگاه ۵۱ گفت: با تلاش و همیاری مسئولین کرونا را شکست خواهیم داد و این مهم با تلاش و کوشش در جهت انجام وظایف محوله صورت میگیرد.
اکبر ادیبی تراشکار کارگاه ۵۱ گفت: با سعی و تلاش و رعایت اصول بهداشتی میتوانیم بزودی این ویروس را شکست دهیم و به شرایط عادی باز گردیم.
حسین اکبری تراشکار کارگاه ۵۱ گفت: با کمک هم میتوانیم کرونا را شکست دهیم و اکنون وظیفه ما است که با رعایت بهداشت تولید در شرکت را نرمال نگه داریم.
اکبری مسئول رستوران مرکز پخت گفت: با برپایی کلاسهای مختلف توجیهی از سوی بیمارستان شهید مطهری و مدیریت HSE شرکت برای کارکنان رستورانها، اولویت اول این بخش حفظ سلامت کارکنان قرار گرفت. وی خاطر نشان ساخت: نظارت مستقیم طب صنعتی بر طبخ غذا کارکنان از دیگر اقداماتی بود که در راستای حفظ سلامت غذای کارکنان انجام شد.
وی گفت: با انجام تمهیداتی سعی شد تا کارکنان این بخش با رعایت بالاترین استاندارد بهداشتی، غذا را برای کارکنان شرکت طبخ نمایند و با تهیه مواد ضد عفونی کننده در چندین مرحله محیط و تجهیزات ضدعفونی میگردد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست